Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Inspiratiebijeenkomst: Eenvoudig zelf posters, flyers en banners maken

Ken je dat?
               - Ik wil zelf een poster maken maar het ziet er niet uit?
               - Ik wil dat wat ik maak er professioneel uitziet.
               - Het kost me heel veel tijd en moeite om iets te maken.
               - Ik ben niet tevreden over het eindresultaat.

Er zijn echter online programma's om op een heel eenvoudige manier zelf aan de slag te gaan met het maken van mooie professioneel uitziende uitingen. We nodigen u van harte uit om daarmee kennis te maken.

Op dinsdag 25 september houden Sportservice Ede, Wageningen en Rhenen een inspirerende avond waarin we u kennis laten maken met Canva. (www.canva.com). We doen dit in een prachtige nieuwe locatie: De Cees van der Knaaphal aan de Zandlaan in Ede en het begint om 19.30 uur.

De avond is voor iedereen uit het Sport- en Sociale domein uit de gemeenten Ede, Wageningen en Rhenen die zelf aan de slag is met het maken van uitingen of dat gaat doen. Denk hierbij aan (sport)verenigingen, onderwijs, buurt- en welzijnswerk, culturele organisaties etc. etc..

Meedoen:
Om mee te kunnen doen is vooraf opgeven verplicht. Dit kan via www.sportservice-ede.nl/canva.  Hier vindt u ook meer informatie over wat u moet doen en mee moet nemen om deel te kunnen nemen. Er is plaats voor maximaal 40 deelnemers. De mogelijkheid om deel te nemen wordt bepaald aan de hand van volgorde van opgave.

Datum: 25-09-2018
Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Tarieven:
Deelname is gratis 

Contact:
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met buurtsportcoach Sjonnie Maasdam via 06 - 10 84 15 36 of stuur een e-mail naar sjonnie.maasdam@sportservice-ede.nl. 

Date: 
zaterdag, 25 augustus, 2018 - 19:30

Reageer

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te zien of u wel of niet een menselijke bezoeker bent en om spam te voorkomen. Bedankt voor uw begrip.
Wat niet geordend is tot een doel, is niet veroorzaakt.
Johannes Duns Scotus

Wisselijst

Het Weer

meer weer