Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

75-jarig jubileum Veldhuizerschool

De Veldhuizerschool uit Ede viert in 2007 het 75-jarig jubileum. In september 2007 hopen we dat met elkaar te vieren. Op deze site vindt u / vind jij allerlei informatie over het jubileum en over alle activiteiten die worden georganiseerd.

Reünie

Op D.V. zaterdag 15 september vindt een reünie plaats voor iedereen die op de Veldhuizerschool heeft gezeten of gewerkt. Aanmelden?? Dat kan: klik links op 'meld u aan voor de reünie' en vul alle gegevens in.

Jubileumkrant

Er wordt een speciale jubileumkrant uitgegeven met leuke wetenswaardigheden. Heeft u / heb jij ook iets leuks? Geef het door via het 'jubileumboek' (zie hiernaast aan de linkerkant).

Fotogalerie

Een foto van de opening in 1932, een personeelsfoto uit 1975, het korfbalteam met blauwe Veldhuizerschool-shirtjes, een foto van Evert, Driekus en Mineke van de Bospoort en vele anderen...? Kijk in de fotogalerie voor leuke foto's, het zijn er al zo'n 70 !

Allerlei activiteiten voor de kinderen

Van D.V. maandag 17 tot en met vrijdag 21 september is er voor de kinderen een week die geheel in het teken staat van het jubileum.

Er is ook aan de ouders gedacht

Ook aan de ouders van de leerlingen is gedacht: er wordt een fotopuzzelspel georganiseerd en op D.V. vrijdag 21 september vindt een ontmoetingsfeest plaats voor alle leerlingen en ouders vanaf 17.00 uur.

Meer informatie over het hele programma? Je vindt het op de jubileumsite.

 

Met hartelijke groet,

De jubileumcommissie:

mw. G. van de Put, directeur

dhr. M. Kroon, leerkracht

mw. J. van Veldhuizen, bestuur

mw. T. Beumer, ouderraad

dhr. A. de Berg, medezeggenschapsraad

Locatie

Opgestaan is plaats vergaan
Nederlands Spreekwoord

Het Weer

meer weer