Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Baptistengemeente de Kei


Baptistengemeente De Kei


De Baptistengemeente Ede ‘De Kei’ is een nog jonge gemeente die als dochter van de Baptistengemeente ‘De Reehorst’ vijf en een half jaar geleden met diensten is gestart en sinds 1 januari 2006 als gemeente zelfstandig haar weg gaat. De gemeente is zeer gemêleerd en bestaat uit jong en oud en alles wat er tussenin zit. Als mensen die de Here Jezus willen navolgen, houden wij onverkort vast aan het geopenbaarde Woord van God zoals dat vanuit de gehele Bijbel tot ons komt.

De diensten verlopen levendig, waarbij een sterk accent ligt op de woordverkondiging, maar ook de kinderen komen via het ‘kindermoment’ aan hun trekken. Zij hebben tevens hun eigen ‘kinderdienst’ in diverse groepen, waaraan met heel veel enthousiasme door mensen uit de gemeente leiding wordt gegeven. Naast de diensten, die de ‘gemeente in het groot’ vertegenwoordigen, zijn er ook de veertiendaagse kringen die de ‘gemeente in het klein’ zijn. Wij vinden het belangrijk dat wij omzien naar elkaar en elkaar helpen op de weg van de navolging en het discipelschap. Verder is er een bloeiend jeugdwerk, waarin jongeren met leeftijdsgenoten leren hoe je christen kunt zijn in onze tijd.

De gemeente zoekt behalve naar de geborgenheid, ook naar de uitdaging van het evangelie. We zijn niet alleen door God gezegend, maar worden ook door Hem gezonden om Zijn Naam groot te maken.

Yme Horjus, predikant Baptistengemeente de Kei (E-mail: 

info@baptisten-ede.nl

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

)

 

 

Locatie

Als je haast hebt, kom je er niet.
Chinees Spreekwoord

Het Weer

meer weer