OldStars in de Zeeheldenbuurt, Info en start

Op een zeker moment is het zover.  Je realiseert je dat je langzamerhand in een volgende levensfase bent gekomen. En, dat (wat meer) bewegen dan goed voor je is.  Want bewegen is gezond en houdt de oudere mens langer vitaal.  Misschien heb je in je jonge(re) jaren veel gesport en is daar wat de klad in gekomen en hou je die 'top'-prestaties niet meer vol. Helemaal niet erg want als oudere weet je dat je je moet aanpassen aan wat het lijf nog kan en de geest zeker nog wil.
Maar in je eentje sporten/bewegen is veel minder gezellig dan met elkaar de spieren soepel te houden. En wat ons betreft mogen ook de lachspieren getraind worden.
De Zeeheldenbuurt gaat starten met een 55+beweeggroep “OldStars in de Zeeheldenbuurt”. Het is eenvoudig en laagdrempelig :  “gewoon” bewegen in de buitenlucht  met diverse beweegvormen, coördinatie- en balansoefeningen. En ook belangrijk: het is geheel gratis.
Kom op vrijdag  6 september  om 13.30  uur naar de Informatiebijeenkomst in het Eigen Gebouw aan de  Bettekamp. Maak kennis met de enthousiaste organisatoren en trainers en stel daar al je vragen.
Vanaf vrijdag 13 september zijn de OldStars actief op het veld naast Huis Kernhem van 14.00 tot 15.00 uur. In dit uur zijn we lekker actief én het is nog gezellig ook.  

OldStars is actief, sociaal en houd je fit en scherp.  Kom je ook?

Datum
06-09-2024 13:30:00 - 06-09-2024 14:30:00